Що буде якщо відключити обліковий запис Viber?

Що означає видалити обліковий запис Viber?

Видаляє вас із груп, спільнот та каналів. Не відключає ваші тарифи Viber Out та не обнулює баланс рахунку. Ви втратите кошти на балансі Viber Out, проте ваші тарифи Viber Out не будуть відключені.

Як вийти з облікового запису Viber, не видаляючи його?

  1. У програмі увійти до вкладки «Ще». …
  2. Вибрати "Налаштування". …
  3. У наступному меню натисніть на «Обліковий запис». …
  4. Увійти до розділу «Вимкнути обліковий запис». …
  5. Ввести номер мобільного телефону, на який зареєстровано акаунт. …
  6. Знову натиснути «Вимкнути обліковий запис» та підтвердити своє рішення кліком за пунктом «Деактивувати».

Що буде, якщо вимкнути Viber?

Після деактивації та видалення Viber на вашому комп'ютері відбудеться: Вихід із вашого облікового запису Viber на комп'ютері. Безповоротне видалення всіх ваших даних, включаючи медіафайли. Деактивація Viber на комп'ютері не вплине на роботу програми на вашому смартфоні.

Як зробити, щоб тебе не було видно у Viber?

Щоб знайти потрібні налаштування:

  1. Відкрийте Viber на смартфоні
  2. Натисніть Ще
  3. Натисніть Установки
  4. Натисніть Конфіденційність
  5. Виберіть Особисті дані
  6. Переведіть перемикач поруч із потрібними пунктами у положення ВКЛ. або ВИКЛ.
  7. Щоб застосувати нові налаштування, закрийте програму та перезапустіть Rakuten Viber на всіх пристроях